21/11/11

Δεν ξανακάνω Γκουαντάναμο

Ψάχνοντας για εργασία έπεσε το μάτι μου στους βοηθούς ανθρώπων με προβλήματα,αυτό το τόσο καλοπληρωμένο επάγγελμα.Έχει ενδιαφέρον : ΚΟΠΈΛΑ μέχρι 40 χρονών, να μένει μόνιμα μέσα, ζητείται για τη φροντίδα ανθρώπου με κινητικές δυσκολίες. Δεκτή και χωρίς ελληνικά. Ρεπό Κυριακή., τιμή 330 ευρώ, συζητήσιμη με τον υπέροχο τίτλο  Κοπέλα μόνιμα μέσα


ΤΡΕΧΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.Ο καλός κυριούλης που ανάρτησε την συγκεκριμένη αγγελία σκέφτηκε οτι εφόσον η δουλειά είναι εύκολη,το να προσέχεις επι 24ωρου βάσεως δηλαδή άτομο με κινητικές δυσκολίες,είπε να αυξήσει τις εργατοώρες και να ελατώσσει ταυτόχρονα το μηνιάτικο.Και με το δίκιο του ο άνθρωπος.Έρχονται ολες οι ψωμολυσσασμένες,δεν φτάνει που τις περιμαζεύει και τις έχει εσώκλειστες,με μια Κυριακή ρεπό γιατί ακόμα και ο θεός ξεκουράζεται!Θέλουν και μισθό.ΑΜ ΔΕ!


Μετά απο λίγο βέβαια το ξανασκέφτεται μήπως είναι κάπως χαμηλό και αφήνει μια γλυκιά υπόσχεση και ενα παραθυράκι ανοιχτό για συζήτηση.Την εμμονή όμως με τον εγκλεισμό δεν καταλαβαίνω,σαν να λέει "τώρα θα γίνεις μια απο μάς"!!! 


THE END! 
Απελπισμένη για 330 ευρώ...συζητήσιμη!φοράει και τη στολή του εγκλεισμού.
url : http://www.xe.gr/jobs/evresi,oikiakoi-boithoi%7Cad-7310098.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου