22/11/11

Πιο πρωτοπορία πεθαίνεις!

Η επόμενη αγγελία μας γεννάει πολλά ερωτήματα.Όποιος γνωρίζει την απάντηση παρακαλώ να μας την δώσει :

Πρωτοπόρος Επαγγελματική πρόταση

ΑΤΟΜΑ χωρίς προϋπηρεσία ζητούνται για ανάπτυξη και συντονισμό ομάδας συνεργατών, για διαχείριση πελατολογίου, εξυπηρέτηση και υποστήριξη καταναλωτών, ημιαπασχόληση ή πλήρης απασχόληση, ευέλικτο ωράριο, δυνατότητα υψηλών πακέτων κέρδους, συνεχής εκπαίδευση, τιμή 500 ευρώ

Ας την πάρουμε λέξη λέξη και τα σχόλια στις παρενθέσεις

Άτομα χωρίς προυπηρεσία(ύποπτο)ζητούνται για ανάπτυξη και συντονισμό ομάδας(κάτι που μπορείς να κάνεις χωρίς προυπηρεσία,να μπεις δηλαδή σε έναν χώρο και να αρχίζεις να συντονίζεις σαν τον φτασμένο bussinessman)για διαχείριση πελατολογίου(άρα τηλεμαρκετινγκ)εξυπηρέτηση και υποστήριξη καταναλωτών(τύπου ντριν ντριν το προιον σας ειναι για τον πουτσο και γράφει made in Korea θέλω πίσω τα λέφτά μου-άααα αυτό δεν γίνεται έχετε δεσμευτεί με συμβόλαιο 20 χρόνων να μείνετε με το προιον όπως και να είναι ,καλο σας βράδυ),ημιαπασχόληση ή πλήρης απασχόληση(γιατί όλα αυτά που ζητάει βγαίνουν και σε 4ωρο)ευέλικτο ωράριο(δηλαδή δεν θα δουλεύεις κάθε μέρα,μόνο όταν σε χρειάζονται)δυνατότητα υψηλών πακέτων κέρδους(για τον εργοδότη),συνεχής εκπαίδευση(θα έχεις και αυτό το πόστο όταν γίνεις παλιός πράγμα εντελώς απίθανο γιατί ή φεύγουν απο την δεύτερη μέρα όλοι,ή τους λασκάρει η βίδα και το ρίχνουν στον φιλοτελισμό) τιμή 500 ευρώ (με το ζόρι όταν δουλεύεις 8ωρο αργίες και υπερωρίες....μαζί! )

Κοιτώντας και σχολιάζοντας την αγγελία συνειδητοποιεί κανείς οτι όχι μόνο δεν είναι πρωτοποριακή η επαγγελματική αυτή πρόταση αλλά ζέχνει παρωχημένη μαρκετίλα my ass!
Η αγγελία είναι τόσο κοροιδία όσο η παρακάτω φωτογραφία!


3 σχόλια:

  1. περιμενα να σχολιασεις το συντακτικογραμματικο τυπου "τιμη 500 ευρω"...τι διαολο, την αγοραζουν οι υποψηφιοι τη δουλεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Τσούσκα αγαπητή μου δεν το σχολιάζω γιατί και αυτοί έτοιμη φόρμα συμπληρώνουν...συνήθως.όπως και να έχει αυτό ειναι το λιγότερο.

    @Μπετόβεν χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή